Januari bruiloft in Markelo

Tja, ik vind het zelf erg jammer, maar de realiteit is dat er in de winter minder wordt getrouwd dan in de zomer. Voor Stockholm Tivoli is iedere bruiloft in de winter maanden dan ook automatisch een feest (in de zomer ook trouwens), want: “We kunnen weer”. Er zijn in de winter natuurlijk veel nieuwjaarsrecepties, kerstborrels, bedrijfsopeningen enz. maar niks is zo feestelijk als een bruiloft. Gister mochten we spelen tijdens de bruiloft van Jeroen en Lydia in zalencentrum “de Poppe” in Markelo. Jeroen heeft zelf een zeer actief muziek leven, dus hij zocht “kwaliteit”. Prachtig podium zeer veel lieve (en wat oudere) gasten. Kortom een heerlijke avond waarbij de bruiloftsgasten zo wat de hele avond aan het dansen waren. Tja, jammer dat er in de winter maanden niet meer wordt getrouwd. Ik zou ook in de winter graag ieder weekend van dit soort feestjes doen. Lydia en Jeroen bedankt voor de uitnodiging en een heel gelukkig huwelijk gewenst.

6 Reacties op Januari bruiloft in Markelo

 1. Geacht bruidspaar Jeroen en Lydia, geacht Stockholm Tivoli,

  Wat een openbaring om een band te horen en te zien spelen zonder excessieve baskasten en subwoofers. De zaal in “de Poppe” was omgetoverd tot een waar muziekfestijn om het ja-woord van dit bruidspaar te vieren. De kwaliteit van het geluid was erg hoog; door gebruik maken van monitoren zonder onnodige basversterking waren alle instrumenten en de zang uitstekend te volgen. De alom tegenwoordig toegepaste subwoofers blazen iedereen omver. Hier niet dus; de aandacht kwam daardoor bij de muziek terecht, bij de band. En zo hoort het. Van 22.30 tot het einde hebben mijn vrouw en ik op de dansvloer gestaan, en dat was lang geleden! En we hebben niet stilgestaan. Ook kon iedereen gewoon met elkaar praten zonder te hoeven schreeuwen. Zeer goed uitgezocht door het bruidspaar, én zeer goed gespeeld door de band. Dit was een mooie avond, en het blijkt maar weer dat de combinatie van muziek én een goed geluid van groot belang is.
  Complimenten van Eric en Carol, één van de buren van het bruidspaar.

 2. Marco schreef:

  Beste Eric en Carol. Wat een ontzettend leuke reactie. Was zeker een super feest vrijdag, leuk dat jullie dat ook zo hebben ervaren. Tja, jullie hebben genoten van het verschil tussen professionals en amateurs. Professionals hebben in het algemeen veel meer controle over het gewenste geluidsniveau. Overigens kunnen we ook heel hard, sommige feesten hebben juist daar weet behoefte aan. Dank voor de reactie !!

 3. Jeroen en Lydia schreef:

  Hoi Stockhom Tivolli,

  Wij hebben ontzettend genoten van jullie band. Heel erg bedankt voor dit hoogstaand stukje muziek wat jullie deze avond hebben neergezet.

  We hebben veel positieve reactie’s gehad van al onze gasten.

  Als er dus mensen zijn die een goede, kwalitatief hoogstand stukje muziek zoek gaan we jullie dan ook zeker aanraden.

  Hopelijk tot in de toekomst.

  Veel liefs Jeroen en Lydia (het trotse bruidspaar)

  • Marco schreef:

   Beste Jeroen en Lydia,

   Dank voor jullie lieve reactie. Het genoegen was geheel aan onze kant. Heerlijk feest gezellige gasten. Nogmaals een goed huwelijk gewenst.
   vr grt namens Stockholm Tivoli
   Marco Kerver

 4. Annie Klein Legtenberg-Wennemers schreef:

  Hallo Stockholm Tivoli,

  Wat heb ik genoten van jullie muziek op het bruiloftsfeest van Jeroen en Lydia! Wat een goede keus.Ik ben er één uit een gezin van tien, waarvan er 6 in verschillende (pop)koren zingen. Jullie repertoire was dus voor ons een ,,feestje” om vooral ook mee te zingen. Dus ook voor mensen die niet kunnen of willen dansen een genot om naar te luisteren! Ik hoop jullie in de toekomst dan ook nog eens terug te zien. Wie weet, in zo’n grote familie valt er regelmatig wat te vieren!

  De moeder van Jeroen
  Annie Klein Legtenberg- Wennemers

  • Marco schreef:

   Beste Annie,

   Grote dank voor de lieve complimenten. We blozen ervan. Tja, grote familie leuk. Laten we nu vast alle feestjes vastleggen. Wij komen natuurlijk graag spelen.

   vr grt
   Marco