Nieuwjaarsreceptie

Noem het arrogantie, noem het naïviteit, noem het zelfverzekerdheid, maar ik kan me niet voorstellen dat er een ander bandje beter past op een nieuwjaarsreceptie dan Stockholm Lounge Unit. Achtergrondmuziek kent vele gezichten, en die vele gezichten passen ieder weer bij verschillende types feestjes en recepties. Een nieuwjaarsreceptie is een netwerkbijeenkomst bij uitstek. Iedereen kent elkaar en heeft elkaar wat te vertellen. Dan moet de band op de achtergrond, gefixeerd op de sfeer van de receptie. Natuurlijk moet het er stijlvol uitzien, en de klanken moeten bescheiden maar prettig zijn. Chillen, Loungen, Latin muziek, een beetje Jazzy. Gister stonden we dan ook perfect op onze plek tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Eensmond. Natuurlijk begeleiden de professionals van Stockholm Lounge Unit (onvoorbereid) het Groninger volkslied. Alsof ze het al jaren spelen. Tja, muziek professionals tijdens uw receptie, gewoon de beste die er zijn. Steven de Korver van ADGM events heeft het begrepen en hij koppelde ons aan deze receptie. Dank daarvoor.

Reacties zijn gesloten.