Livemuziek in Fort IJmuiden

Afgelopen zaterdag moesten we met de rode Stockholm Tivoli bus half Nederland door naar IJmuiden. Daar werden we ingescheept om te varen naar het iets voor de kust liggende “fort-eiland”. Een super speciale locatie met allemaal tunnels en geheime ruimtes. Loodsen Sociëteit “Recht Door Zee” uit IJmuiden gaf een prachtig feest en wij waren uitgenodigd. Is altijd speciaal als je met zijn allen als het ware “opgesloten” zit op zo’n eiland. We waren besteld om het feest van dansmuziek te voorzien. Dat hoef je ons maar 1 keer te vragen. Onder leiding van ons “entertainment koppel” bestaande uit Anne-Lie en Bert zweepten we de gasten op tot grote hoogtes. Volgens mij is er de hele avond gedanst. Erg gezellig publiek ook. Ik zou ze bellen als ik met mijn boot voor IJmuiden lag !!!

3 Reacties op Livemuziek in Fort IJmuiden

 1. Jack Vermij schreef:

  Ik zou hun bellen als ik muziek tijdens de reis wou. Wij hebben genoten namens alle IJmuiden loodsen..bedankt.

 2. Roy schreef:

  Stockholm Tivoli!!
  Die naam zal ik niet gauw meer vergeten; wat een geweldige combinatie was dat met de koepelzaal op Fort-eiland in IJmuiden….. Prachtige omgeving met een heerlijke party-band. geen wonder dat de voetjes die avond in beweging bleven!
  Dank voor een prachtige omlijsting van een mooie avond!!!!

 3. Marco schreef:

  Beste Jack en Roy.
  Grote dank voor jullie fijne reacties. Ik als buitenstaander, vind dat jullie een prachtige sociëteit hebben. Heel bijzonder. Graag tot een volgende keer !!