Dorpsfeest buiten in Langweer (Friesland)

Tja, buiten optredens. Het kan tegenvallen, met regen en kou en wind, daardoor weinig publiek en ongezelligheid. Maar het kan ook meevallen (en niks er tussenin eigenlijk). Gister was het super. Het weer was heerlijk, de entourage grandioos, en de band weergaloos. Met Anne-Lie in de rol van entertainer en natuurlijk zangeres zetten we het hele dorpsplein van Langweer op z’n kop. Het is natuurlijk altijd moeilijker om een feest te maken op plekken waar het nog geen feest is. Kijk een bruiloft of bedrijfsfeest is al een feest als je begint. Bij een buiten optreden in een dorp, zijn alle “feestgangers” passanten. Dat zou de reden kunnen zijn waarom er in dat soort “settings” vaker voor de veiligere meer volkse oplossing wordt gekozen. B.v. Jannes of Frans Bouwer of alleen maar een DJ. Gelukkig zijn er ook mensen (dank Gisele) met een beetje stijl en lef, en die boeken gewoon een leuke band. Veel verrassender en sfeervoller. Langweer maakte de goede keus en dat resulteerde in een heerlijke zwoele zomeravond. Met een prachtig feest. Erg leuk.

4 Reacties op Dorpsfeest buiten in Langweer (Friesland)

 1. Gisele Melissen schreef:

  Lieve Marco, Annelie en de rest van de band,

  Wat een heerlijk optreden gisteravond! Bij het eerste nummer begonnen de eerste mensen al te dansen. Na de prijsuitreiking van onze optocht kon er weer verder gefeest worden. Helaas valt onze ‘merke’, ons dorpsfeest, dit jaar niet in de vakantie. En moeten er vandaag dus weer veel mensen werken, waardoor het aantal mensen kwam kijken ietsje tegenviel. Maar volgens mij stond er op een gegeven moment helemaal niemand meer stil! Iedereen stond te dansen. Ik heb ook niets anders dan lof gehoord. Heel erg bedankt voor het heerlijke, prachtige en spetterende optreden! Lieve groet, Gisele

 2. Anne-Lie schreef:

  Hey Gisele,

  Wat een lieve reactie. Van mijn kant ook nog eens de waardering voor jullie te gekke feest. Ik heb echt genoten. Dank voor alles !!

 3. Annemarije schreef:

  Hallo leden van de band,

  Afgelopen weekend heb ik met veel plezier naar jullie geluisterd.
  Leuke nummers en goed gezongen, vond het top.

  Groeten Annemarije

 4. Marco schreef:

  Hey Annemarije,

  Wat leuk, dank voor de complimenten. Wij vonden het ook erg leuk bij jullie.