Partyband Stockholm Tivoli tijdens ZGT Gala Overijssel

Jemig, dat was wel echt kicken. Vorig jaar al werden we uitgenodigd te spelen met de partyband bezetting tijdens het ZGT Gala. Toen al was het een geweldig feest. Maar afgelopen vrijdag 28 Juni was ook fantastisch. Met het hele nonet van Stockholm Tivoli uitgenodigd het hele gala muzikaal te accommoderen. Dus eerst met het trio (bas, piano en sax) werkelijk fluisterzacht spelen tijdens het diner, later sloot Anne-Lie zich aan, en kregen we al iets meer aandacht. Speelden we recente popliedjes van b.v. Ed Sheeren of Maroon 5 maar dan op een zeer bescheiden volume. Toen snel ombouwen, om met de partyband bezetting, dus met Bert Kamping en de blazerssectie 3 uur lang te knallen. En knallen was het. De artsen, chirurgen en co-assistenten snakten naar adem, na 3 uur dansen. Heerlijk. Wie weet maken we er een traditie van, want na de 2-de keer ZGT gala kan ik en de hele partyband al bijna niet meer zonder. (:))

1 Reactie op Partyband Stockholm Tivoli tijdens ZGT Gala Overijssel

  1. Ook wij vonden het erg geslaagd! Bedankt voor de prettige samenwerking.