Achtergrond muziek “Culinair Nijeveen”

Hoewel we met Stockholm Tivoli meestal spelen op grote feesten, party’s en bruiloften, vinden we ook het spelen van achtergrond muziek ontzettend leuk. Dat maakt ons concept ook zo uniek, we spelen alle types muziek, in allerlei intenties, waardoor de grens tussen achtergrond muziek en feestmuziek vervaagd. Gister tijdens “culinair Nijeveen”, een zeer gezellig (en erg druk) festijn in zuid-west Drenthe, begonnen we met “typische achtergrond muziek” zoals liedjes van b.v. John Major, Alicia Keys of Corine Bailey Ray. Later, toen het feest iets uitbundiger werd schaalden we op naar meer “dans muziek” van b.v. Joss Stone of Ilse deLange. Maar we speelden maar met z’n 3-tjes. Dus piano, bas en zang (N.B. geen drums !!). Toch hebben we op het laatst nog echte dance classics gespeeld. Denk aan “Play That Funky Music of Ease On Down The Road. Flexibel? Ik dacht het wel.

Reacties zijn gesloten.