Kerst in het Golden Tulip van Oranjewoud.

Tja, veel aanvragen voor de kerst. Helaas zijn belangrijke leden van Stockholm Tivoli dit jaar met de kerst in het buitenland (o.a. Anne-Lie). Daarom waren we zo blij dat we afgelopen Donderdag 20 December toch nog een kerst diner van sfeervolle kerstmuziek mochten voorzien. Want we vinden het heerlijk om zowel de oude “kerst classics” te spelen als de moderne ” kerst hits”. Natuurlijk combineren we dat met ons “feest-repertoire”, zodat stemming, dansen en feest hand in hand gaan. Het bedrijf Ecostyle uit Appelscha vierde haar jaarlijkse kerstdiner met ons in Oranjewoud. Wat een heerlijk feest, gezellig en relaxt. Maar op het laatst stond wel iedereen op de dansvloer. We hebben afgesloten met een door iedereen meegezongen: “We Wish You A Merry Christmas”. En zo is het.

Reacties zijn gesloten.