Kwartet Stockholm Tivoli dijkt in Café de Sleutel.

Dat is het mooie van het concept van Stockholm Tivoli, altijd de juiste combinatie op de juiste locatie. (aardig credo). Gisteravond 31 Maart speelden we via “Bands & Acts” tijdens een “surprise party” in de Café de Sleutel in Groningen. Geweldige locatie, waar we al eerder “acte de présence” gaven. Het concept was sterk en simpel, nodig de gasten uit rond 20:30 uur, zorg dat er een band staat die weet dat er in het begin zeer smaakvol maar bescheiden wordt gespeeld en later de mogelijkheid biedt om er een wilde “dance party” van te maken. Goede catering (s’amuse) zorgt voor de rest. (Mist je gezellige familie en vrienden hebt). Gister waren alle ingrediënten van topkwaliteit, waardoor het een erg leuk feest werd, waarbij inderdaad iedereen in het begin heel blij was elkaar te zien, en dat bekroonde met vele gesprekken (ondersteund door het “bescheiden” kwartet van Stockholm Tivoli) om later uit z’n dak te gaan met de afwisselende dansmuziek van eveneens het kwartet van Stockholm Tivoli. Het kwartet is een prachtige tussenvorm, waarvoor je kan kiezen als de locatie niet te groot is (of het budget). Als het niet de hele avond “dijken” is, kan het kwartet een groot feest uitstekend accommoderen. Top avond!!

Reacties zijn gesloten.