Marco Kerver wint met BB W2S Drentse Cultuurprijs

Marco Kerver, Uw contact (en bassist) van Stockholm Tivoli, doet naast Stockholm Tivoli nog meer projecten en bands. (Anne-Lie ook trouwens) Zo is Marco al jarenlang muzikaal leider van Big Band Want2swing. Hij schrijft (componeert en arrangeert) daarvoor alle muziek en hij dirigeert de band. Vorig jaar al won deze band de 1-ste prijs op het Nationaal Big Band Concours in Hoofddorp. Een zeer verrassende prestatie, omdat BB W2S nu niet bepaald een stereotype Big Band is. Gister heeft de provincie Drenthe hun waardering voor de kwaliteit van deze Assense Big Band betuigd, door hen de Talent Cultuurprijs 2012 van de Provincie Drenthe toe te kennen. Niet alleen een muzikale prestatie, maar ook een organisatorische, want houd maar eens een orkest van 23 (semi) professionals 10 jaar lang bij elkaar.

Reacties zijn gesloten.