Stockholm Tivoli met Blazerssectie tijdens ZGT Gala

Wow, dat was kicken vrijdag 23 Maart. We stonden geboekt met het octet in Almelo tijdens het super-chique jaarlijkse ZGT Gala in de prachtige ambiance van zalencentrum “de Kampkuiper”. We hebben een dansset gespeeld van 90 min non-stop, met blazerssectie. Het publiek heeft de volle 90 minuten staan dansen en springen op Stockholm Tivoli. Geweldig ook om te merken dat we zo’n dansfeest niet alleen muzikaal goed aankunnen, maar ook qua geluid en licht prima voor de dag komen. Het was overigens weer zo’n typische Stockholm Tivoli avond omdat we begonnen met het “Jazztrio” in een andere zaal. Daarna datzelfde trio aangevuld met Anne-Lie. Zo leuk om te zien dat je heel bescheiden kan spelen, maar dat er wel heel veel mensen zacht meezingen en duidelijk genieten van de muziek. We speelden dan ook weer aardig wat zeer recente muziek zoals bv “A-teen”, “Moves Like Jagger” en “Price Tag”.

Reacties zijn gesloten.