Stockholm Tivoli met blazers sectie

Hoera hoera. Ons concept van Stockholm Tivoli lijkt aan te slaan. Niet alleen hebben we al een flink aantal boekingen staan voor volgend jaar, ook alle “kleuren” die we verkopen worden goed gezien en erkend. We hebben al gespeeld op bruiloften met het 5-tet en het 6-tet, recepties met verschillende trio’s (met zang en piano of bv gitaar sax en bas) zelfs het duo heeft al een paar keer gespeeld. (Piano, bas of piano en zang). Juist de combinaties zijn ook populair, dus beginnen met duo om later op de avond te knallen met het 6-tet. Feitelijk 2 bandjes voor de prijs van 1. Voor 2012 zijn er ook enkele aanvragen voor het 8-tet. Dat is Stockholm Tivoli met volledige blazers sectie. De meerwaarde van Stockholm Tivoli: “in alle combinaties te boeken die U wilt”. Plus de unieke situatie van een professioneel arrangeur in de band (de meest gevraagde van Noord Nederland). Dus altijd veel, goed en accuraat repertoire. Wel zo chique, het is tenslotte Uw feest.

Reacties zijn gesloten.