Feest & Coverband

Stockholm Tivoli Headermob

Wat zoekt u? Welke sfeer, welk geluidsniveau, welk repertoire? Wat is het verloop van uw feest? Wat is uw programma? Marco Kerver van Stockholm Tivoli gaat met u in gesprek en inventariseert uw pakket van wensen en eisen. In goed overleg stelt hij de muzikale omlijsting van uw feest, ceremonie of evenement samen. Wel zo professioneel. Het is tenslotte úw feest!
Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Achtergrond Mob

Achtergrondmuziek

Vocale achtergrond muziek biedt uw gasten net iets meer “beleving” dan instrumentale easy listening. Anne-Lie maakt op zeer bescheiden wijze contact met uw gasten. Geeft uw gasten een welkom gevoel en veel meer gezelligheid. Uiteraard sfeervol en flexibel op de achtergrond.

Bruiloft band

Stockholm Tivoli Sextet (met Sax) Mob
Met zoveel bruiloft ervaring in huis schieten jullie met Bruiloftsband Stockholm Tivoli nooit mis. Samen met 3, 4 of 5 topmuzikanten neemt Anne-Lie jullie gasten mee in het ultieme bruiloftsfeest. Natuurlijk zoals jullie het willen en hebben voorgesteld. Het is jullie bruiloft!

Partyband

Anne-Lie en Bert samen op uw hoofdpodium. Als u Partyband Stockholm Tivoli boekt weet u zeker dat u de meest swingende band van Noord Nederland in huis haalt. Van Disco, Rock tot Nederlandstalig. Deze Allround Coverband staat garant voor de echte “liveband” beleving!!

Partyband Mob

feestband

achtergrondmuziek

Meer Video?

Klant Reacties Lezen?


BLOG

18 september 2018

Anne-Lie genomineerd voor grote Zweedse prijs

Onze zangeres Anne-Lie Persson heeft naast haar bezigheden als zangeres van Stockholm Tivoli ook een hele carrière als solo zangeres. Ze produceerde 2 CD’s onder eigen naam (derde is onderderweg) en daarvan zijn vele liedjes veel gedraaid door diverse (landelijke) … Lees verder
0 reacties

15 september 2018

Huur gezelligheid in!!

Vaak zijn organisatoren van feestjes nerveus over hun feestje. Het moeilijke van een evenement is dat je het heel lang kan voorbereiden, het feest moet allemaal in een paar uur gebeuren. Het belangrijkste is natuurlijk dat de gasten het echt … Lees verder
0 reacties


Berichtenarchief