Feest & Coverband

Stockholm Tivoli Headermob

Wat zoekt u? Welke sfeer, welk geluidsniveau, welk repertoire? Wat is het verloop van uw feest? Wat is uw programma? Marco Kerver van Stockholm Tivoli gaat met u in gesprek en inventariseert uw pakket van wensen en eisen. In goed overleg stelt hij de muzikale omlijsting van uw feest, ceremonie of evenement samen. Wel zo professioneel. Het is tenslotte úw feest!
Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Achtergrond Mob

Achtergrondmuziek

Vocale achtergrond muziek biedt uw gasten net iets meer “beleving” dan instrumentale easy listening. Anne-Lie maakt op zeer bescheiden wijze contact met uw gasten. Geeft uw gasten een welkom gevoel en veel meer gezelligheid. Uiteraard sfeervol en flexibel op de achtergrond.

Bruiloft band

Stockholm Tivoli Sextet (met Sax) Mob
Met zoveel bruiloft ervaring in huis schieten jullie met Bruiloftsband Stockholm Tivoli nooit mis. Samen met 3, 4 of 5 topmuzikanten neemt Anne-Lie jullie gasten mee in het ultieme bruiloftsfeest. Natuurlijk zoals jullie het willen en hebben voorgesteld. Het is jullie bruiloft!

Partyband

Anne-Lie en Bert samen op uw hoofdpodium. Als u Partyband Stockholm Tivoli boekt weet u zeker dat u de meest swingende band van Noord Nederland in huis haalt. Van Disco, Rock tot Nederlandstalig. Deze Allround Coverband staat garant voor de echte “liveband” beleving!!

Partyband Mob

feestband

achtergrondmuziek

Meer Video?

Klant Reacties Lezen?


BLOG

3 oktober 2019

50 worden met een feestje in de kroeg

Arjen belde mij begin april met de vraag of wij wilden spelen tijdens zijn feest voor zijn 50-ste verjaardag. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die de helft van hun leven een mooi moment vinden voor het geven van een … Lees verder
0 reacties

13 september 2019

Tijd voor pensioen, tijd voor Stockholm Tivoli

Pensioen betekent afscheid. Afscheid van je werkzame leven, met alle consequenties van dien. Als je jaren in de voorzitter bent geweest van de raad van commissarissen dan pleegt men op een deftige manier afscheid te nemen. En dat werd gister … Lees verder
0 reacties


Berichtenarchief