fbpx

Livemuziek Bruiloft Friesland

Untitled Document Stockholm Tivoli » Livemuziek Bruiloft Friesland

Livemuziek Bruiloft

Veel mensen vinden het kiezen van livemuziek voor hun bruiloft in Friesland lastig. Er is ook zoveel keus. Waar moeten we eigenlijk allemaal aan denken? Marco Kerver neemt graag de tijd om jullie te helpen en hij geeft antwoord op jullie vragen. Daarom zijn alle koppels na het feest blij dat ze voor Stockholm Tivoli kozen. Met ruim 20 jaar ervaring echt de beste, leukste en meest flexibele livemuziek voor jullie bruiloft in Friesland!

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Rustig Beginnen

Veel stellen vinden het belangrijk dat de livemuziek die ze boeken voor hun bruiloft niet alleen heel swingende muziek speelt en kan knallen, maar ook smaakvolle, rustige en vooral niet te harde muziek kan spelen. Vaak begint een bruiloft in Friesland met het ontvangen van de gasten, en dan moet de band op de achtergrond. Stockholm Tivoli houdt ervan om stijlvol op de achtergrond livemuziek te maken. In Friesland en ver daarbuiten de leukste livemuziek voor jullie bruiloft!!

Swingen

Veel bruiloft koppels (lang niet alle trouwens) vinden het leuk als er in de loop van de avond een dansje wordt gemaakt. Hebben jullie zelf een dans ingestudeerd die als openingsdans kan worden gespeeld? Natuurlijk studeert de livemuziek Stockholm Tivoli ook voor jullie bruiloft in Friesland uw favoriete liedjes in. Alle gasten op de dansvloer opgezweept door de livemuziek? Speciale wensen? Leider van de livemuziek Marco Kerver gaat met jullie het gesprek aan, adviseert en accommodeert. Graag ook in Friesland!

Knallen!!

Tijdens je eigen bruiloft wil je met je vrienden en familie gewoon volledig uit je dak gaan op de livemuziek van de band. Je hebt allang besloten dat de "live-beleving" met een echte livemuziek veel groter is. Maar dan moet de livemuziek wel kunnen knallen tijdens jullie bruiloft!! Jullie gasten zullen naar adem happen als in de laatste sets in een lange medley al jullie favoriete dansliedjes worden gespeeld. Rock, Disco, Dance-Classics en Nederlandstalig. Knalfeest in Friesland!!