fbpx

Live Muziek Noord Nederland

Untitled Document Stockholm Tivoli » Live Muziek Noord Nederland

Live Muziek

Bent u voor een prachtig feest op zoek naar live muziek en een geweldige band? Marco Kerver van Stockholm Tivoli gaat met u in gesprek en inventariseert uw pakket van wensen en eisen. In goed overleg stelt hij de band voor de live muziek van uw feest samen. Flexibel met Stockholm Tivoli, de beste live muziek van de leukste band voor alle feesten in Noord Nederland!

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Foto 1

Live band

Als u kiest voor live muziek in Noord Nederland, dan komt u al snel uit bij de leukste band voor live muziek Stockholm Tivoli!! De energie van live band Stockholm Tivoli en de fantastische zang van Anne-Lie en Bert geven uw feestgangers het ultieme ouderwetse live muziek gevoel waar Noord Nederland zo van houdt.

Foto 2

Live Zang

Als u kiest voor live muziek, dan wil je de beste muzikanten en de beste zanger en zangeres. Anne-Lie en Bert zijn niet alleen beiden professioneel opgeleid, ze zijn beiden podium beesten, met een eigen carrière in Nederland (en daarbuiten) en al vanaf heel jong weekend na weekend bezig met live muziek. Ook samen al jarenlang bezig de grootste feesten van Noord Nederland met live muziek op te zwepen.

Foto 3

Live Muziek

Als u kiest voor de live muziek van Stockholm Tivoli dan weet u dat u de meerwaarde van live muziek krijgt uitbetaald. Veel meer sfeer veel meer beleving. Veel chiquer ook, persoonlijker en gezelliger. Een feest geef je niet iedere dag. Daarom is live muziek uitgevoerd door de beste live band die u kunt vinden in Noord Nederland de beste oplossing voor uw feest.