fbpx

Bruiloftsband Utrecht

Untitled Document Stockholm Tivoli » Bruiloftsband Utrecht

Bruiloftsband

Veel mensen vinden het boeken van de band voor hun bruiloftsfeest lastig.   Iedere bruiloft is uiteindelijk maatwerk. Marco Kerver neemt graag de tijd om jullie te helpen bij alle muzikale keuzes. Daarom zijn alle koppels na het feest blij dat ze voor Stockholm Tivoli kozen. Met ruim 20 jaar ervaring echt de beste, leukste en meest flexibele bruiloftsband voor Utrecht!

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Rustig Beginnen

Veel koppels vinden het belangrijk dat de band die ze boeken niet alleen heel swingende muziek speelt en kan knallen, maar ook smaakvolle, rustige en vooral niet te harde muziek kan spelen. Vaak begint een feestje in Utrecht met het ontvangen van de gasten, en dan moet je elkaar natuurlijk wel kunnen verstaan. Bruiloftsband Stockholm Tivoli houdt ervan om stijlvol op de achtergrond muziek te maken. En dat straalt er van af!!

Swingen

Veel bruiloft koppels (lang niet alle trouwens) vinden het leuk als er in de loop van de avond een dansje wordt gemaakt. Hebben jullie zelf een dans ingestudeerd die als openingsdans kan worden gespeeld? Natuurlijk studeert bruiloftsband Stockholm Tivoli voor uw feest in Utrecht uw favoriete liedjes in. Alle gasten op de dansvloer opgezweept door de band? Speciale wensen? Marco Kerver gaat met jullie het gesprek aan, adviseert en accommodeert.

Knallen!!

Tijdens je eigen bruiloft wil je met je vrienden en familie gewoon volledig uit je dak gaan. Je hebt allang besloten dat de "live-beleving" met een echte bruiloftsband veel groter is. Maar dan moet de band wel kunnen knallen!! Jullie gasten zullen naar adem happen als in de laatste sets in een lange medley al jullie favoriete dansliedjes worden gespeeld. Rock, Disco, Dance-Classics en Nederlandstalig. Knalfeest in Utrecht!!