fbpx

Band voor Bruiloft Drenthe

Untitled Document Stockholm Tivoli » Band voor Bruiloft Drenthe

Band voor Bruiloft

Veel mensen vinden het kiezen van een band voor hun bruiloft in Drenthe lastig. Er is ook zoveel keus. Waar moeten we eigenlijk allemaal aan denken? Marco Kerver neemt graag de tijd om jullie te helpen en hij geeft antwoord op jullie vragen. Daarom zijn alle koppels na het feest blij dat ze voor Stockholm Tivoli kozen. Met ruim 20 jaar ervaring echt de beste, leukste en meest flexibele band voor jullie bruiloft in Drenthe!

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Rustig Beginnen

Veel stellen vinden het belangrijk dat de band die ze boeken voor hun bruiloft niet alleen heel swingende muziek speelt en kan knallen, maar ook smaakvolle, rustige en vooral niet te harde muziek kan spelen. Vaak begint een bruiloft in Drenthe met het ontvangen van de gasten, en dan moet de band op de achtergrond. Stockholm Tivoli houdt ervan om stijlvol op de achtergrond muziek te maken. In Drenthe en ver daarbuiten de leukste band voor jullie bruiloft!!

Swingen

Veel bruiloft koppels (lang niet alle trouwens) vinden het leuk als er in de loop van de avond een dansje wordt gemaakt. Hebben jullie zelf een dans ingestudeerd die als openingsdans kan worden gespeeld? Natuurlijk studeert de band Stockholm Tivoli ook voor jullie bruiloft in Drenthe uw favoriete liedjes in. Alle gasten op de dansvloer opgezweept door de band? Speciale wensen? Leider van de band Marco Kerver gaat met jullie het gesprek aan, adviseert en accommodeert. Graag ook in Drenthe!

Knallen!!

Tijdens je eigen bruiloft wil je met je vrienden en familie gewoon volledig uit je dak gaan op de muziek van de band. Je hebt allang besloten dat de "live-beleving" met een echte Band veel groter is. Maar dan moet de band wel kunnen knallen tijdens jullie bruiloft!! Jullie gasten zullen naar adem happen als in de laatste sets in een lange medley al jullie favoriete dansliedjes worden gespeeld. Rock, Disco, Dance-Classics en Nederlandstalig. Knalfeest in Drenthe!!