fbpx

Band boeken Gelderland muziek

Untitled Document Stockholm Tivoli » Band boeken Gelderland muziek

Band boeken

Wilt u voor een feest een geweldige band boeken voor live muziek? Marco Kerver van Stockholm Tivoli gaat met u in gesprek en inventariseert uw pakket van wensen en eisen. In goed overleg boekt u de band voor de live muziek van uw feest. Met Stockholm Tivoli boekt u de beste live muziek van de leukste band voor alle feesten in Gelderland!

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Foto 1

Via internet boeken?

Eigenlijk hoeft u niet via internet een bandje te boeken. Na deze kennismaking op internet belt u gewoon met Marco Kerver. Hij neemt heel graag de tijd om samen met u te kijken welk bandje in wat voor vorm het beste bij uw evenement in Gelderland past. Dat is veilig muziek boeken.

Foto 2

Muziek Boeken

Veel mensen hangen aan tegen het boeken van een bandje op hun feest. Past de band, die er op internet goed uitziet wel bij de specifieke eisen van mijn feest in Gelderland? Ga met Marco Kerver van Stockholm Tivoli in gesprek!! Het is ook in zijn belang dat op jullie feest de band precies past bij datgene wat jullie wensten. Dat is prettig muziek boeken in Gelderland.

Foto 3

Perfecte band boeken

Marco Kerver is muzikaal en zakelijk leider van Stockholm Tivoli. Als actief professioneel uitvoerend musicus is hij werkzaam in o.a. ‘The Stage Band’, ‘Stockholm Tivoli’ en veelvuldig als freelance bassist werkzaam bij grote theater producties en landelijke musicals. Hij kan u als geen ander adviseren welk bandje u het beste kan boeken voor uw evenement in Gelderland.