Boekings Procedure

marco-portret1Nadat u via de mail of telefonisch contact hebt gelegd met Marco Kerver van Stockholm Tivoli neemt hij contact met u op om te inventariseren wat uw wensen zijn en wat het karakter van uw feest is. Aan de hand van die gesprek(ken) adviseert hij u welke combinatie en samenstelling het best past bij uw evenement. Na de “go” van uw kant stelt hij de band samen, maakt een contract op en verstuurt dat contract in 2-voud naar u toe. (Zodat u 1 getekend exemplaar kan terug sturen naar hem)

In de week voor het optreden neemt Marco Kerver weer contact met u op om de laatste details en e.v.t verzoekjes te bespreken. Als het nodig is neemt hij ook contact op met de locatie. Verder verstuurt hij ook in deze week de factuur, zodat u die voor of op de dag van het optreden kan voldoen via uw bank.

Marco Kerver (Flatsharp Productions) voldoet aan alle wettelijke verplichtingen om muzikanten in te huren en te betalen. M.a.w. u betaalt alleen zijn factuur dan heeft u geen verantwoordelijkheid meer over belasting verplichtingen e.d. Dat is toch ook een rustige gedachte.

Contact

Repertoire

Reacties

Home

feestband

achtergrondmuziek

Meer Video?

Klant Reacties Lezen?


BLOG

3 oktober 2019

50 worden met een feestje in de kroeg

Arjen belde mij begin april met de vraag of wij wilden spelen tijdens zijn feest voor zijn 50-ste verjaardag. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die de helft van hun leven een mooi moment vinden voor het geven van een … Lees verder
0 reacties

13 september 2019

Tijd voor pensioen, tijd voor Stockholm Tivoli

Pensioen betekent afscheid. Afscheid van je werkzame leven, met alle consequenties van dien. Als je jaren in de voorzitter bent geweest van de raad van commissarissen dan pleegt men op een deftige manier afscheid te nemen. En dat werd gister … Lees verder
0 reacties


Berichtenarchief