Boekings Procedure

marco-portret1Nadat u via de mail of telefonisch contact hebt gelegd met Marco Kerver van Stockholm Tivoli neemt hij contact met u op om te inventariseren wat uw wensen zijn en wat het karakter van uw feest is. Aan de hand van die gesprek(ken) adviseert hij u welke combinatie en samenstelling het best past bij uw evenement. Na de “go” van uw kant stelt hij de band samen, maakt een contract op en verstuurt dat contract in 2-voud naar u toe. (Zodat u 1 getekend exemplaar kan terug sturen naar hem)

In de week voor het optreden neemt Marco Kerver weer contact met u op om de laatste details en e.v.t verzoekjes te bespreken. Als het nodig is neemt hij ook contact op met de locatie. Verder verstuurt hij ook in deze week de factuur, zodat u die voor of op de dag van het optreden kan voldoen via uw bank.

Marco Kerver (Flatsharp Productions) voldoet aan alle wettelijke verplichtingen om muzikanten in te huren en te betalen. M.a.w. u betaalt alleen zijn factuur dan heeft u geen verantwoordelijkheid meer over belasting verplichtingen e.d. Dat is toch ook een rustige gedachte.

Contact

Repertoire

Reacties

Home

feestband

achtergrondmuziek

Meer Video?

Klant Reacties Lezen?


BLOG

17 maart 2018

Salsa Bruiloft Rotterdam

Het ultime bandgevoel is natuurlijk met de band in een bus naar een optreden rijden. Iedereen is blij en enthousiast, er gaat gespeeld worden. Vooral een bruiloft in de winter komt niet zo vaak voor, dus als we dan met … Lees verder
0 reacties

19 februari 2018

Achtergrondmuziek om mee te zingen in Rietland.

Livemuziek kan en moet vaak een belangrijke bijdrage leveren aan een bruiloft. Bij de klassieke bruiloft speelt een band natuurlijk de rol van gangmaker. Logisch ook, je staat in het centrum van de feestzaal, maakt de hele avond muziek, en … Lees verder
0 reacties


Berichtenarchief