Boekings Procedure

marco-portret1Nadat u via de mail of telefonisch contact hebt gelegd met Marco Kerver van Stockholm Tivoli neemt hij contact met u op om te inventariseren wat uw wensen zijn en wat het karakter van uw feest is. Aan de hand van die gesprek(ken) adviseert hij u welke combinatie en samenstelling het best past bij uw evenement. Na de “go” van uw kant stelt hij de band samen, maakt een contract op en verstuurt dat contract in 2-voud naar u toe. (Zodat u 1 getekend exemplaar kan terug sturen naar hem)

In de week voor het optreden neemt Marco Kerver weer contact met u op om de laatste details en e.v.t verzoekjes te bespreken. Als het nodig is neemt hij ook contact op met de locatie. Verder verstuurt hij ook in deze week de factuur, zodat u die voor of op de dag van het optreden kan voldoen via uw bank.

Marco Kerver (Flatsharp Productions) voldoet aan alle wettelijke verplichtingen om muzikanten in te huren en te betalen. M.a.w. u betaalt alleen zijn factuur dan heeft u geen verantwoordelijkheid meer over belasting verplichtingen e.d. Dat is toch ook een rustige gedachte.

Contact

Repertoire

Reacties

Home

feestband

achtergrondmuziek

Meer Video?

Klant Reacties Lezen?


BLOG

18 september 2018

Anne-Lie genomineerd voor grote Zweedse prijs

Onze zangeres Anne-Lie Persson heeft naast haar bezigheden als zangeres van Stockholm Tivoli ook een hele carrière als solo zangeres. Ze produceerde 2 CD’s onder eigen naam (derde is onderderweg) en daarvan zijn vele liedjes veel gedraaid door diverse (landelijke) … Lees verder
0 reacties

15 september 2018

Huur gezelligheid in!!

Vaak zijn organisatoren van feestjes nerveus over hun feestje. Het moeilijke van een evenement is dat je het heel lang kan voorbereiden, het feest moet allemaal in een paar uur gebeuren. Het belangrijkste is natuurlijk dat de gasten het echt … Lees verder
0 reacties


Berichtenarchief