Boekings Procedure

marco-portret1Nadat u via de mail of telefonisch contact hebt gelegd met Marco Kerver van Stockholm Tivoli neemt hij contact met u op om te inventariseren wat uw wensen zijn en wat het karakter van uw feest is. Aan de hand van die gesprek(ken) adviseert hij u welke combinatie en samenstelling het best past bij uw evenement. Na de “go” van uw kant stelt hij de band samen, maakt een contract op en verstuurt dat contract in 2-voud naar u toe. (Zodat u 1 getekend exemplaar kan terug sturen naar hem)

In de week voor het optreden neemt Marco Kerver weer contact met u op om de laatste details en e.v.t verzoekjes te bespreken. Als het nodig is neemt hij ook contact op met de locatie. Verder verstuurt hij ook in deze week de factuur, zodat u die voor of op de dag van het optreden kan voldoen via uw bank.

Marco Kerver (Flatsharp Productions) voldoet aan alle wettelijke verplichtingen om muzikanten in te huren en te betalen. M.a.w. u betaalt alleen zijn factuur dan heeft u geen verantwoordelijkheid meer over belasting verplichtingen e.d. Dat is toch ook een rustige gedachte.

Contact

Repertoire

Reacties

Home

feestband

achtergrondmuziek

Meer Video?

Klant Reacties Lezen?


BLOG

10 november 2019

Knalfeest met Stockholm Tivoli

Je maakt je natuurlijk allerlei voorstellingen van hoe je je 60-ste verjaardag wilt vieren. Met vrienden die je misschien al lang niet hebt gezien. Natuurlijk met je familie. Dus op zoek naar de perfecte feestlocatie. Want thuis vieren is geen … Lees verder
0 reacties

1 november 2019

Achtergrondmuziek voor een groot publiek in het UMCG

Hoewel we vaak en graag grote feesten doen op grote podia met veel show en dans, kan je toch concluderen dat vooral achtergrondmuziek onze specialiteit is. En dan vooral de veelzijdigheid daarvan. Want achtergrondmuziek kent vele gedaantes, wensen en voorwaarden. … Lees verder
0 reacties


Berichtenarchief