Stijlvolle tuinbruiloft in Drenthe

Emma en Jan Willem gaan trouwen, en dat doen ze in de tuin van de ouders van van Emma. Die wonen in Zweeloo en hebben inderdaad een perfecte tuin voor een prachtige sfeervolle bruiloft. Geen kleine bruiloft, maar een bruiloft voor de hele dag, met ’s middags na de plechtigheid een intiem tuinfeest, vervolgens een diner met intimi en dat zijn er behoorlijk wat. Daarna een geweldig feest met zeker 100 gasten.

Toen Emma en Jan Willem mij belden en vertelden wat hun plannen waren, hebben we lang stil gestaan bij het risico van een bruiloft in de openlucht. Omdat je nooit weet wat voor weer het wordt. Het bruidspaar vertelde me dat er in de tuin vele schuilplekken zijn voor e.v.t. buien. Dat i.c.m. het overdekken van bijna de helft van de tuin met een tent, moest het gevaar van een verregende bruiloft minimaliseren. En dat heeft prima gewerkt. Er vielen (pittige) buien, maar er was ook veel zon. Kortom, een topbruiloft met Toscaanse associaties, en die zijn heel populair en hip momenteel.

Bij zoveel prachtige plannen hoort natuurlijk ook sfeervolle muziek. Zoals we altijd doen met het bruidspaar, ditmaal via Skype want ze wonen in Amsterdam, is goed overleggen en praten met elkaar teneinde de beste muzikale keus te maken. We zijn het hele Stockholm Tivoli pakket langsgeweest, en daaruit hebben we de meest passende keus gemaakt. En dat werkte ook gezien de lieve reactie van het bruidspaar zelf die ze me direct na de bruiloft mailden.

“Bedankt voor jullie prachtige muziek! Wij vonden het ook echt heel erg mooi. Daarnaast heb ik ook van verschillende gasten gehoord dat ze erg onder de indruk waren van de prachtige muziek. Het paste echt perfect bij onze setting in de tuin en het gaf een hele mooie sfeer”. Emma & Jan-Willem

Mooi. Een bruiloft in de tuin.

Reacties zijn gesloten.