Dansfeest met Stockholm Tivoli

Het is denken wij geen geheim dat veel livebands grote concurrentie ondervinden van de DJ’s. Waar een paar jaar geleden een liveband tijdens een bruiloftsfeest nog min of meer vanzelfsprekend was, wordt er helaas tegenwoordig veel vaker gekozen voor een DJ. Op zichzelf kunnen we daar goed mee leven, omdat een goede DJ natuurlijk zeer hip is. Echter heel vaak zien we dat bij bruiloften een heel saaie DJ gewoon muziek van de computer afspeelt. Vaak met slecht geluid, en ons repertoire. Tja, in al dat soort gevallen is het gewoon een goedkope oplossing voor platte muziek. En dat vinden wij natuurlijk jammer voor al die prachtige feesten. Want geloof ons, een echte band voor de feest van je leven daar krijg je nooit spijt van. Zoveel meer beleving, zo verrassend, zo onderhoudend ook. Echt gewoon veel leuker.

Gelukkig zijn er nog bruidsparen die wel kiezen voor de ultieme beleving, en kunnen wij nog regelmatig een bruiloft onveilig maken. Sjoerd en Anna hebben het begrepen wat dat betreft. Je trouwt natuurlijk maar één keer, en dat moet goed gebeuren. En het gebeurde goed, daar aan het Paterswoldse meer. Wat een topfeest, en wat hebben we ervan genoten. Heerlijk gewoon.

Nu maar hopen dat die rare DJ hype snel weer verdwijnt, zodat de echte muzikanten weer wat meer de feesten mogen opluisteren. Dat is toch zoveel leuker. Voor iedereen.

Reacties zijn gesloten.