Dansen in de huiskamer

Enkele jaren geleden speelden we al bij de opening van hun spiksplinter nieuwe en prachtige tuincentrum, afgelopen zaterdag tijdens hun zilveren huwelijksfeest. André en Emma wilden een dansfeest in hun eigen huis met livemuziek. Supergoed en leuk idee natuurlijk. Maar daar kan je niet iedere band voor bellen. Veel bruiloftsorkesten hebben ruimte nodig en zijn qua volume niet echt geschikt voor een huiskamer. Ja eigenlijk is een drumstel al groot en luidruchtig in zo’n setting. Dat luidruchtige geldt overigens niet voor onze professionals, want die kunnen zo zacht spelen als een kabbelend beekje. Ons trio met bas, keys en zang is de ideale oplossing voor dit soort feesten. Zeer aanwezig als het moet, dansbaar, herkenbare muziek, desgewenst veel nederlandstalig, en van hoge muzikale kwaliteit. We hebben er een mooi feest van gemaakt bij Emma en André, waarbij inderdaad ons nederlandstalige repertoire ook goed tot zijn recht kwam. Dank bruidspaar dat we erbij mochten zijn, en de muziek verzorgden tijdens jullie zilveren huwelijksfeest.

Reacties zijn gesloten.