Maakt een Sprookjesbruiloft compleet

Laten we eerlijk zijn, trouwen is voor romantici. Want de meeste couples ervaren na hun bruiloft niet heel veel practische verschillen in hun dagelijks leven. Dus waarom zou je trouwen? Trouwen doe je om de liefde te vieren met de mensen die belangrijk voor je zijn. Soms om religieuze redenen. Maar altijd met een surrealistische romantische reden. En dat is mooi. Veel couples kiezen dan ook voor veel moois als het gaat om het trouwfeest. De locatie moet prachtig zijn, uiteraard de kleren en trouwkleding. Het eten of de snacks zijn bijzonder. Daar hoort gewoon livemuziek bij. Misschien heel bescheiden, maar wel aanwezig. En mooi. Mooie stijlvolle herkenbare muziek op de achtergrond, en natuurlijk een representatief gekleed combo. Logisch toch? Koen en Liesbeth uit Hattem hadden precies voor ogen hoe hun bruiloft er uit moest zien. Stijlvol en romantisch. De prachtige locatie in eigen stad Herberg Molecaten paste daar precies bij, en ook ons trio Stockholm Lounge Unit uiteraard. Prachtige middag in Hattem.

Reacties zijn gesloten.