Eigentijdse Achtergrondmuziek BBQ Nedtrain Haren.

We deden het al eens eerder, de werkplaats van Nedtrain betreden in Haren. Dat is één van de drie onderhoudsplekken voor treinen in Nederland. En die zijn goed. Heeft u wel eens gehoord van een treinongeluk in Nederland door onzorgvuldig onderhoud? Volgens mij wordt er geweldig werk verricht daar in Haren. En wat een leuk sfeertje en lieve mensen elke keer.

Ze kozen voor Stockholm Tivoli, omdat wij ook in de achtergrondsetting herkenbare muziek spelen voor iedereen. Van jong tot oud. Zelfs met het trio spelen we nederlandstalige muziek. Of rockmuziek. Maar ook foxtrot of een weense wals. Een beetje latin, een beetje jazzy. Heel veel recente hits, in een verrassend akoestisch jasje.

Tijdens de BBQ, die speciaal voor het personeel werd georganiseerd omdat alle doelen ruimschoots werden behaald, had iedereen de kans zijn collegae eens van een andere kant te leren kennen, en met de thuisbasis. En dat is goed voor de werksfeer en de onderlinge contacten. En dat is goed voor Nedtrain. Win win zoals ze dat noemen. Fijn dat wij daar deel vanuit mochten maken. Erg leuk. Dank Nedtrain dat jullie voor de 2de keer kozen voor Stockholm Tivoli als achtergrondmuziek tijden jullie BBQ.

Reacties zijn gesloten.