Achtergrondmuziek opening Groothuisbouw.

Het gaat goed met de Nederlandse economie, en dan met name in de bouw. Grote achterstanden moeten worden ingehaald. Met de prefab woningen van Groothuisbouw uit Emmeloord kan er snel, degelijk en mooi worden gebouwd. Zij waren dus toe aan een nog grotere bouwlocatie en natuurlijk een feest. Via de Feestdokter Olaf Matthezing, kwamen ze in contact met ons. Voor zo’n type feest zijn wij zeer geschikt. Ik noem het altijd het “zwaan kleef aan” concept. Voor de opening door de burgemeester, dus als de mensen binnen lopen, speelt er een duo. In dit geval piano, contrabas. Na de speechess in de pauze van het programma schuift onze saxofonist aan, waardoor we al iets meer aanwezig zijn. Na het programma, tijdens het buffet komt de zangeres erbij, die met haar moderne en eigentijdse repertoire, steeds op bescheiden wijze de aandacht trekt. Herkenbare melodiën en liedjes feestelijk maar op de achtergrond gespeeld. Op die manier heb je voor alle sfeertjes van ceremonie tot diner de juiste muziek voor ieder type opening.

Reacties zijn gesloten.