Kerstreceptie en bedrijfsfusie.

Woningbouwvereniging Steelandewonen uit Hoogkerk staat voor een fusie, waardoor het bedrijf feitelijk wordt opgeheven. En dat aan het eind van het jaar. Goede reden om tijdens de kerstreceptie dit jaar eens extra uit te pakken. De medewerkers hebben een prachtig cabaret in elkaar geknutseld, gebaseerd op “de Kwis”, er is een machtige catering opgezet met geweldig eten en drinken, en er is gekozen voor de beste oplossen als het gaat om livemuziek voor dit soort feesten. Het trio van Stockholm Tivoli, opvallend op de achtergrond. Natuurlijk bescheiden en gepast, maar toch op gezette tijden gezellig aanwezig, met herkenbare eigentijdse muziek, onze zangeres die communiceert met het publiek, en zeer flexibel. Beter is er niet te krijgen. En ook wij vonden het weer erg leuk om te doen. Dat zien de gasten natuurlijk ook. Al met al een zeer onderhoudende avondin Hoogkerk, met kerstmuziek, een traantje i.v.m. het opheffen van het bedrijf zoals het jarenlang bestond, maar met vooral veel warmte en gezelligheid. En met prachtige livemuziek.

Reacties zijn gesloten.