Stockholm Lounge Unit Mobiel Koopzondag

Door te investeren in batterij versterkers, is het nu mogelijk om met Stockholm Lounge Unit, per liedje een andere locatie te kiezen. Dat is vooral voor achtergrondmuziek prettig. We kunnen daardoor zeer gericht achtergrondmuziek verzorgen. Als een ruimte groot is en er zijn veel gasten, dan kan het lastig zijn om achtergondmuziek te verzorgen. Want als je op een podium staat en je speelt zo bescheiden als achtergrondmuziek moet zijn, dan horen mensen achter in de zaal niks. En als je harder gaat spelen, dan is de muziek voor de mensen op de eerste rij veel te hard. Onwenselijk. Dat is op te lossen met een zgn “amplification circle”. Dat betekent op meerdere plaatsten in de zaal versterking en speakers. Dat werkt natuurlijk prima, maar is kostbaar. Door te kiezen voor onze mobiele oplossing, genieten al uw gasten van bescheiden achtergrondmuziek doordat we steeds op een andere plek staan. Het centrum van Coevorden is natuurlijk helemaal heel erg groot. Daar werkte onze mobiele oplossing dus perfect. Tijdens de Kerst Koopzondag speelden we op telkens een andere plek in de belangrijkste winkelstraat. Super gezellig voor de shoppers, en de winkeliers hadden een geweldig origineel en passend extraatje voor hun gasten. 

Reacties zijn gesloten.