80-jarige jazzliefhebber Hoogezand

Tja, dan wordt je opa 80, wat moet je dan doen? Natuurlijk een mooi feest, maar wat geef je zo’n man. Waar houdt hij van? Wat zijn zijn hobby’s. Hij houdt van jazzmuziek, maar we geven hem ieder jaar al een CD. Dat is eigenlijk voor zo’n mijlpaal als 80 worden (de leeftijd van de sterksten) een beetje een lullig cadeautje als familie. Eureka! We geven live jazzmuziek tijdens zijn feest. Wat een bijzonder en persoonlijk cadeau, en het geeft het feest ook nog eens extra cachet. En qua prijs past het eigenlijk ook precies in de verwachting. De familie Setz uit Hoogezand (inderdaad van dat autobedrijf) kwam op het idee om opa live jazzmuziek cadeau te doen. Een lumineus idee, wat ook geweldig uitpakte. Het is ook briljant natuurlijk: Live jazzmuziek als ultiem verjaardags cadeau. 

Reacties zijn gesloten.