Partyband met Blazerssectie

Ja, wij vinden dat we het te weinig doen. Spelen in de totale Stockholm Tivoli bezetting. Dus partyband bezetting (Anne-Lie en Bert samen) plus een totale blazerssectie. Veel mensen denken dat dat veel te hard is, of veel te veel plek inneemt. Te hard zijn wij nooit, want wij zijn allen professionals die precies snappen wat een feest aan volume nodig heeft, dat geldt overigens voor alle Stockholm Tivoli combinaties. Veel ruimte nodig voor het nonet is natuurlijk relatief. Uiteraard hebben we meer ruimte nodig dan een duo of trio. Maar er kunnen 2 blazerssecties op de plek van 1 drumstel. Dus als je de partyband toch al hebt geboekt is dat niet echt een argument. En qua kosten is het ook te overzien. Omdat wij tot 300 man ons eigen geluid en licht doen, is ons nonet echt verrassend voordelig. Ik ken prijzen van vergelijkbare bands met blazerssectie en die zijn echt soms 2 of zelfs 3x hoger. Zaterdag mochten we voor de directie van Centerparcs Europa spelen op een geweldig feest in de nieuwe dierentuin Wildlands van Emmen. In het Rimbulu restaurant hebben we er voor deze mannen en vrouwen een geweldig feest van gemaakt. Was het te hard? Geen sprake van. Pasten we op de het podium? Makkelijk. Kortom, wat ons betreft boekt iedereen met grote party plannen voortaan de partyband met blazerssectie. 

Reacties zijn gesloten.