Promotiefeest in het Feithuis met Livemuziek

De droom van iedereen die een feest organiseert is dat het weer zo goed is dat het hele feest buiten kan plaatsvinden. Logisch ook, want dat maakt een feest werkelijk onvergetelijk. Helaas gaat dat ook heel vaak mis, het is in Nederland namelijk maar heel zelden lange tijd gegarandeerd 100% regenvrij. Vaak ligt er toch een onweersbui of weerverandering op de loer, waardoor het voor de “feest doorgangs zekerheid” beter is om toch alles binnen op te bouwen. Erg jammer vaak, helemaal als het dan uiteindelijk toch had gekund. Maar ja, je kan het risico gewoon niet lopen. Gedekte tafels in de regen, barbeque in de regen, bandje met dure apparatuur en dito instrumenten in de regen. Het kan je feest echt letterlijk in het water doen vallen. Daarom zijn feestjes die buiten zijn ook zo onvergetelijk, het komt gewoon maar erg weinig voor dat het echt kan. Gisteravond in het Feithhuis ging het goed. Het was 100% zeker dat het niet ging regenen, en dus was alles buiten klaar gemaakt voor een fantastisch promotiefeest. Het feest van Klaske. En dan zie je en voel je wat livemuziek toevoegt aan die bijna magische sfeer daar buiten midden in het centrum van Groningen.Ik gun iedereen zo’n entourage. Helaas gaat het met het weer dus maar heel soms goed. Maar livemuziek kan altijd, en ook dat is geweldig voor de sfeer.Stockholm Lounge Unit past overal, zeer bescheiden en een echte verrijking voor ieder (promotie) feest.

Reacties zijn gesloten.