DJ & Bruiloftsband op landgoed Nienoord

Tegenwoordig kiezen veel bruidsparen voor een DJ i.p.v. een bruiloftsband voor hun huwelijksfeest. Daar vinden wij natuurlijk van alles van, maar soms begrijpen we de keus ook gewoon. Immers een DJ is (vaak) goedkoper, flexibeler en neemt in de regel minder ruimte in. Overigens gelden die argumenten ook voor het neerzetten van een CD speler en een paar boxen. Wij vinden natuurlijk dat een bruiloftsfeest pas compleet is met een goede liveband, maar alles van dit terzijde. “De Feestdokter” is zelf DJ, maar ziet het toch weer een beetje anders. Hij vindt het leuk om het beste van 2 werelden te combineren. Hij draait zelf zijn eigen show, en koppelt daar de beste liveband aan. Dat zijn wij voor alle duidelijkheid. Zo krijg je een avond met crossover settings, b.v. onze saxofonist speelt mee met “De Feestdokter”, de intense live beleving van een geweldige bruiloftsband en de flexibiliteit van een handige DJ. De bruiloft van Rutger en José op landgoed Nienoord was zo’n feest. Wat een slim idee, en wat een geweldige feesten levert dat op. Alles vloeit naadloos in elkaar over, en er is voor ieder wat wils. Eigenlijk is dit misschien wel de perfecte combinatie voor ieder bruiloftsfeest.

Reacties zijn gesloten.