Bruiloftsfeest in de Kruimel

Het is leuk om een bruiloftsband te zijn. Om heel veel redenen. Het is bijvoorbeeld altijd feest, mensen zijn mooi uitgedost en heel erg vrolijk en lief. Wij spelen de muziek die we leuk vinden, en de gasten van het feest waarderen dat door de hele avond te dansen. En zo zijn er nog veel meer redenen waarom wij het heerlijk vinden bruiloftsband te zijn. Wat ook erg leuk is, is de diversiteit van de locaties. Geen bruiloft is gelijk, ieder bruidspaar heeft zijn eigen muzikale voorkeuren, maar ook dromen en voorstellingen van de entourage van hun mooiste dag. Dus de ene week zit je in een totaal bruiloft – weekend, waar alles tot de puntjes geregeld is, en waar een groot podium is neergezet voor de feestband van het bruiloftsfeest. Volgende optreden kan dan zijn in een supergezellig bruin cafeetje in een klein dorpje. Linda en Edwin waren op tijd begonnen met de voorbereiding van hun bruiloft, en hadden daarbij goed gelet op de sfeer van hun feest. In de zeer karakteristieke herberg De Kruimel is Gasselte moest het gebeuren. Toen we aankwamen zagen we meteen dat de feestzaal super sfeervol en gezellig, maar ook behoorlijk klein was. Ook onze plek was niet al te riant. Gelukkig komen wij altijd met een grote bus, met daarin grote diversiteit aan apparatuur. Mooi setje uitgezocht dat goed paste bij de locatie, en een geweldig feest gemaakt.Bruiloften zijn heerlijk!

Reacties zijn gesloten.