Knallen tijdens Bruiloft

Joep en Maartje wilden van hun bruiloft een totaalfeest maken. Een prachtige plek om dat te doen is de Pollepleats, Westhem Friesland. Omdat je daar de hele tent kan afhuren voor b.v. een weekend. De gasten kunnen dan vrijdag al komen, zaterdag activiteiten en aanloop naar de romantische ceremonie, receptie op de prachtige patio, eten in de schitterende Friese omgeving. En dan… dan wil je een topfeest. Hoezo inloopmuziek? Meteen gaan met die banaan. Knallen van 21.00 uur tot 01.30 uur. Tja dan moet je Stockholm Tivoli bellen. Alle sets non-stop dansmuziek, van alle decenia sinds de jaren ’60. Natuurlijk hadden we een paar verzoekjes ingestudeerd, vooral het speciale lied van het bruidspaar “With Or Without You” was een hoogtepunt. In de pauzes muziek van het jonge echtpaar knalhard uit onze installatie. Voor een knalfeest bel je Stockholm Tivoli dan krijg je je gedroomde bruiloftsfeest.
Minder weergeven

Reacties zijn gesloten.