Onderscheidende kwaliteitsmuziek in de Efteling

Er zijn zeer veel bandjes, ensembles en combo’s die achtergrondmuziek aanbieden. Ik ben zelf muzikant, en weet dus dat achtergrondmuziek vaak wordt aangeboden uit gemakzucht. Je hoeft er, volgens velen, niet voor te repeteren want de mensen luisteren toch niet. Met Stockholm Tivoli doen we dat totaal anders. Wij weten dat juist de mensen die op zoek zijn zijn naar live achtergrondmuziek, dat doen om hun prestigieuze evenement meer glans te geven. Zij willen onderscheidend goede live achtergrondmuziek. Tijdens de netwerkborrel willen ze horen:”Wat een bijzonder sfeervolle ambiance en wat past de muziek daar goed bij”. Wij hebben vele smaken achtergrondmuziek, en bijvoorbeeld de achtergrondmuziek die we maken met Stockholm Tivoli bestaat voornamelijk uit modern repertoire, gearrangeerd naar een meer akoestisch geluid. Vinden wij heel leuk om te doen, (en dat straalt er van af). Vrijdag nam de voorzitter van de Efteling afscheid. Natuurlijk had de Efteling groots uitgepakt qua entertainment. Dat is het aan zijn status verplicht. Voor de live achtergrondmuziek tijdens het prachtige diner in de schitterend uitgedoste Fata Morgana was hun oog gevallen op de beste achtergrondmuziek band van Nederland: Stockholm Tivoli. Logisch!

Reacties zijn gesloten.