Achtergrondmuziek transformeert naar concert

Of we voor de jaarvergadering van de Rotary wat live-achtergrondmuziek konden maken. Natuurlijk kunnen we dat, heel graag en heel goed zelfs. De jaarvergadering van Rotary Zuidlaren / Anloo vond dit jaar plaats in een zeer klein kerkje midden in het schitterende Gieterveen. Duo Stockholm Lounge Unit was uitgerukt voor frisse lounge-achtige klanken tijdens het buffet. Dat past altijd zo geweldig bij iedere entourage, en was ook nu weer een prachtige keus. Maar de Rotary club Zuidlaren / Anloo herbergt muziekliefhebbers, en die konden onze muziek zeer waarderen. Op een bepaald moment hadden we meer het gevoel een concert te geven voor luisterpubliek, dan dat we bescheiden op de achtergrond de ambiance ondersteunden. En dat is nu precies wat ons onderscheidt van vele andere semi-akoestische bandjes: “Onze hoge muzikale kwaliteit”. Prijswinnende solisten en landelijke topmuzikanten brengen echt de onderscheidende kwaliteit die uw oplettende en kritische gasten zal behagen. Zo komt u bij het boeken van Stockholm Lounge Unit altijd met de beste kwaliteit. En dat straalt af op u.

Reacties zijn gesloten.