Duo Stockholm Lounge Unit past overal

Onze kleinste formatie, het duo Stockholm Lounge Unit, timmert aardig aan de weg. Met de aantrekkende economie als aanjager, zijn er steeds meer bedrijven die hun evenementen, hoe klein ook, opleuken met livemuziek. En waarom ook niet? Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Als je een locatie leuk wil aankleden kost dat geld, binnen die proporties past ook het uitnodigen van ons sfeervolle jazzy duo. Natuurlijk zullen uw gasten de meerwaarde van livemuziek waarderen. Als je binnenkomt in een rijk geoutilleerde zaal, en de livemuziek komt je zeer bescheiden tegemoet, dan weet uw gast dat u het uiterste deed om het hem naar de zin te maken. En dat is toch waar het om gaat? Het Fletcher Hotel Restaurant de Hunzebergen organiseerde dit jaar, samen met FC Emmen een Haringparty. Alles zagber prachtig uit, volle zaal met allemaal belangrijke gasten, die van de heerlijke nieuwe haring en andere culinaire hoogstandjes proeften. Daae past geen gewone (CD) achtergrondmuziek bij. Dan kies je voor de stijlvolle oplossingen van Stockholm Lounge Unit. Geef ook uw evenement extra glans met het jazzduo van Stockholm Lounge Unit, de perfecte oplossing voor zeer bescheiden achtergrondmuziek.

Reacties zijn gesloten.