Fluisterzachte feestmuziek.

Vaak wordt mij gevraagd wat de voordelen van Stockholm Tivoli t.o.v. een heleboel andere bands zijn. Dat zijn er velen. Ons ongekend grote repertoire, onze perfecte en flexibele opstelling, het precies kunnen inspelen op de feestsituatie, de stijlvolle presentatie. Al deze voordelen zijn te danken aan het feit dat Stockholm Tivoli alleen maar werkt met de beste en meest ervaren professionals van Nederland. Dat lijkt duurder, maar omdat wij het geluid zelf doen, i.p.v. een duur geluidsbedrijf, verdienen we de meerprijs in gage zelf weer terug. De klant betaald dus hetzelfde maar krijgt veel meer kwaliteit terug. O.K. wij hebben geen grote lichtshow, geen brandend vuurwerk op het podium en geen turbo lage bassen in ons geluid. Maar wij spelen wel ongeveer alles wat de klant wil, met een klasse en kwaliteit die zich onderscheidt van heel veel andere bruiloftsbands. En, en dat is wel het belangrijkste voordeel van Stockholm Tivoli, wij kunnen met de juiste intentie toch heel bescheiden spelen. Qua volume. En dat kunnen er maar weinig. Ik krijg zo vaak te horen dat de muziek te hard was op een feest waar wij niet speelden. Tja, kies dan voor professionals tijdens je feest. Die weten wat hun plek is, en spelen met net zo veel enthousiasme een flink aantal decibels lager dan hun “amateur” collegae. Afgelopen vrijdag speelden we in Exloo op de netwerkavond van CAN. Zij wilden zelf heel veel praten en dansen, in die volgorde. Dus de muziek moest swingend maar qua volume bescheiden zijn. Ook omdat er boven de feestzaal gasten van het hotel lagen te slapen. En natuurlijk lukte ons dat. Er is heel veel gepraat, met tafels vlak naast de band, maar er is ook uitbundig gedanst. Tja, goede keus. De professionals van Stockholm Tivoli geven hetzelfde feest maar op een zeer prettig geluidsniveau.

Reacties zijn gesloten.