Bevrijdingspodium Coverband Stockholm Tivoli

Als je veelzijdig wilt zijn, dan ben je blij met alles wat je doet. En dat zijn we ook. Verscheidenheid is het gevolg daarvan. Voor muzikanten is het erg leuk om te spelen op een groot buitenpodium. Elke muzikant wil graag optreden tijdens een goed bezocht buitenfestival. Ook alle muzikanten van Stockholm Tivoli zijn zeer regelmatig te vinden op allerlei festivals om op te treden. Maar het is ook heel leuk om dat met Stockholm Tivoli te doen. We hebben al eens met het nonet een groot buitenpodium bemand. Afgelopen Bevrijdingsdag speelden we met Coverband Stockholm Tivoli op het Marktplein van Steenwijk. Midden in het oude stadje, helemaal tussen de mensen die uitbundig van de zon aan het genieten waren. Wat een heerlijk coverband feest werd het. En ons enthousiasme kwam over op het publiek. Erg leuk voor ons om recente tophits te spelen op een buitenpodium in Steenwijk.

Reacties zijn gesloten.