Ultieme kerst sfeer in de Koepelkerk Amsterdam

Eén van de mooiste feestgelegenheden van ons land is zonder twijfel “de Koepelkerk” in Amsterdam. Prachtige zaal met schitterende kroonluchters in de zeer hoge koepel. Regelmatig komen we daar met een combinatie van Stockholm Tivoli, uiteindelijk kan je in zo’n prachtige entourage natuurlijk niet ieder bandje zomaar uitnodigen. Stockholm Tivoli staat voor kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en representativiteit. Wat al bijna een traditie is, is het jaarlijkse “Lucia feest” georganiseerd door de “Swedisch Chamber Of Commerce”. Logisch dat Stockholm Tivoli met haar nadrukkelijk “Zweedse connectie” een warme band met deze organisatie onderhoud. Op zo’n avond trekken we ook alle registers open. We beginnen met een muzikaal welkom voor de gasten bij de entrance door Stockholm Lounge Unit, de beste smaakvolle jazz van Nederland. Daarna een prachtige akoestische set met kerstmuziek. Natuurlijk ook in het Zweeds. Vervolgens een kort optreden met eigen liedjes van onze leadzangeres Anne-Lie Persson met liedjes van haar laatste CD: “The Wide Open”. Waar allemaal liedjes opstaan met een connectie aan zweden. Alle gasten kregen ook een CD van Anne-Lie mee naar huis. Natuurlijk sloten we de avond af met een bijna 2 uur durende dans set, waarop alle gasten totaal uit hun bol gingen. Naast de muziek verzorgen we ook het geluid, voor alle toespraken o.a. van de Zweedse ambassadeur in Nederland. Dat alles in de perfecte en ultieme kerstsfeer.

Reacties zijn gesloten.