Bruiloftsmuziek met kwaliteit bij Kwartier Noord

Gelukkig zijn er nog steeds veel stellen die willen trouwen met de beste muziek en muzikanten die ze kunnen krijgen. Die onderschrijven dat het verzorgen van muziek tijdens een bruiloft of andere type feest vakwerk is. Extra leuk is het dan voor de band, dat we de kans krijgen ons ook echt in de “breedte” te onderscheiden. Thom en Rixt zochten een flexibele band voor hun speciale dag. Beiden echt liefhebbers van goede muziek waren enthousiast over de kwaliteit van Stockholm Tivoli. Nadat ik Thom had uitgelegd wat de mogelijkheden zijn van Stockholm Tivoli, en dat we veel meer zijn dan een te gekke dansband voor het feest, besloot hij dat we ook met een duo jazzmuziek tijdens het diner mochten verzorgen. En wat pakte dat weer mooi uit gister. Stijlvolle en kwalitatief hoogstaande jazz en latin muziek terwijl de gasten binnenkomen en tijdens het diner. Daarna, aangevuld met zang en drums een geweldig dansfeest met veel verzoekjes. Daar kan toch geen DJ tegenop? Thom en Rixt, dank voor deze heerlijke avond en dank dat we deel mochten zijn van jullie lieve gasten. Wij vonden het een prachtige bruiloft.

Reacties zijn gesloten.