Bruidspaar kiest bewust voor livemuziek

Tijdens het gesprek dat ik had met Wietske en Henri werd al snel duidelijk dat ze zeer bewust hadden gekozen voor livemuziek tijdens hun bruiloft. Dat is een keus waar wij natuurlijk heel blij mee zijn, gezien het aantal huwelijken de laatste jaren met een DJ. Vaak vragen mensen mij waarom ze zouden moeten kiezen voor livemuziek i.p.v. een DJ. De meeste mensen zien wel de meerwaarde van livemuziek tijdens de leukste dag van hun leven, maar vooral ook heel veel bezwaren. Is de muziek niet te hard? Nemen ze niet teveel ruimte in? Kunnen ze wel onze verzoekjes spelen? Helaas geldt voor veel bandjes dat die bezwaren terecht zijn. Voor Stockholm Tivoli geldt dat echter helemaal niet. Wij spelen precies op het volume dat past bij de bruiloft, wij spelen alle laatste hits gecombineerd met de beste dance-classics, wij spelen Nederlandstalig. Wij spelen natuurlijk de verzoekjes van het bruidspaar. En allemaal met de extra kwaliteit van een liveband. Verschil met heel veel andere bandjes? Jarenlange ervaring en topmuzikanten. Professionals die ervan genieten om het beste te geven aan ieder bruidspaar dat kiest voor livemuziek. Logisch bijna dat de zaaleigenaar van de Vijverhoeve (een A locatie voor bruiloften) na afloop naar ons toekwam en met ons deelde dat hij zo genoten had van de kwaliteit van de livemuziek. Hij maakt het zo vaak minder mee. Heerlijk feest van de prachtige Wietske en Henri. Een feest voor het leven. Dat doet livemuziek bij een bruiloft.

Reacties zijn gesloten.