Bruiloft met live dansmuziek landgoed Westerlee

We hebben er al vaker gespeeld, Landgoed Westerlee. Een prachtige plek om de mooiste dag van je leven te vieren. Carla en Harm uit Veendam waren er al vroeg bij. Toen ik een eerste afspraak met ze had in oktober vorig jaar, hadden ze het Landgoed al vastgelegd. Ook qua muziek wisten ze precies wat ze wilden. Een dansfeest tot in de late uurtjes. Nu is dat voor ons natuurlijk geen probleem. Want dat is wat we goed kunnen. Met Stockholm Tivoli haal je een band in huis die echt nog de meerwaarde van een liveband t.o.v. b.v. een DJ bewijst. Vele jaren ervaring op alle type bruiloften zorgen ervoor dat het repertoire helemaal meebeweegt met de dynamiek van het feest. En het is zoveel leuker en stijlvoller als je een echte en een goede band op je bruiloftsfeest hebt. Je danst je hele leven op DJ-muziek, kies dan voor die allerbijzonderste dag van je leven iets anders. Wij zorgen ervoor dat alles klopt. Repertoire, geluidsvolume, aankleding, algehele entourage. Je krijgt zoveel meer beleving met livemuziek. Dan wordt je bruiloft echt onvergetelijk. Dank Harm en Carla, dat jullie de meerwaarde van een liveband hebben erkend. En aan de reacties van jullie gasten konden we meteen al merken dat jullie de goede keus hebben gemaakt. Echt de beste keus, bruiloft met livemuziek. Voor die ene dag !!

Reacties zijn gesloten.