Klein maar fijn.

Onze kleinste combinatie uit de “Stockholm Group”, is het duo van Stockholm Lounge Unit. Allard en Marco komen met jazzgitaar en contrabas heel graag bij u spelen. Het mooie van deze samenstelling is dat je kwaliteitsmuziek voor een zeer bescheiden prijs in huis haalt. Ander voordeel is dat ze zeer weinig ruimte innemen en natuurlijk zeer bescheiden zijn m.b.t. het volume. Eigenlijk past dit overal, en het doet zoveel met de totale entourage, dat ik soms niet begrijp dat we niet overal worden uitgenodigd. Donderdag 11 Juni J.L presenteerde Marcel van der Pol zijn nieuwste boek: “Wie durft te dwalen, vindt nieuwe wegen”. In het ons zeer bekende “VanSlag” in Norg. Prachtige sfeervolle locatie waar we met het duo echt precies paste in de entourage. Wat een heerlijk sfeertje was dat. Mensen komen binnen en worden meteen verwelkomt door livemuziek. Voor ons ook erg leuk om te doen.

Reacties zijn gesloten.