Jazzmiddag met Stockholm Lounge Unit

Met de prijswinnende jazz solisten van Stockholm Lounge Unit schiet je nooit mis met deze combinatie. Of het nu gaat om achtergrondmuziek tijdens een mooie receptie, of om een middag jazzmuziek voor jazzliefhebbers, al uw gasten zullen zich vermaken met de prettige klanken van dit kwaliteitscollectief. Natuurlijk passen we ons repertoire steeds aan aan de omstandigheden. We zullen andere muziek spelen tijdens een jazzconcert dan tijdens een achtergrondmuziek optreden. Door onze professionaliteit zal het steeds de perfecte intentie op ieder feest zijn. En we vinden alles leuk. Veel aandacht van kenners, of juist zeer bescheiden op de achtergrond. Alles is leuk, en dat zie je aan ons. Daarom waren we ook weer perfect op onze plek tijdens de jazzmiddag in het Restaurant “Aan ut water” in Lelystad. Prachtige locatie waar ze onze bevlogenheid goed konden waarderen.

Reacties zijn gesloten.