Terugvraag bruiloft in Soest

Wat is een groter compliment voor een bruiloftsband dan nog eens gevraagd te worden naar aanleiding van een eerder feest. Gelukkig gebeurd Stockholm Tivoli dat zeer regelmatig, maar het blijft altijd leuk. Immers, ze hebben ons gezien, weten wat we doen. En dat is precies wat het bruidspaar zoekt voor hun eigen bruiloftsfeest. Vorig jaar speelden we (ook alweer via een andere bruiloft een jaar eerder) tijdens een prachtig feest in Soest. Michiel en Vera waren gasten tijdens dat feest, en vonden onmiddellijk dat wij ook tijdens hun feest in het Gildehuis in Soest de muziek moesten verzorgen. Michiel had de zaal helemaal ingericht met zijn eigen licht set en discobal. Natuurlijk zetten wij ons licht daar nog eens bij, zodat de entourage voor een complete dansavond optimaal was. Net als vorig jaar in “de Rank” hadden de gasten veel plekken om het feest te beleven. Buiten bij de vuurkorf, binnen bij de band of juist in een wat rustiger hoekje. En wat was het gezellig en leuk. Veel dansen, veel kletsen, veel lekker snacken. Gewoon wat je je voorstelt van een perfecte bruiloft. Michiel en Vera, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!!

Reacties zijn gesloten.