Drentse bruiloft in Echten

Medio Januari werden we gebeld door Jeroen. Hij gaat trouwen met Lisanne en is via internet bij ons gekomen. Dat maakt mij 2x blij. Allereerst dat we tijdens hun bruiloft mogen spelen, en ten tweede dat hij ons via internet vond en blijkbaar kwamen onze kwaliteiten over via dit medium. Aan de tongval van Jeroen was te horen dat hij uit Drenthe komt. Nu hebben wij in ons uitgebreide assortiment bruiloftsbands. (we zijn geen boekingskantoor voor alle duidelijkheid, het is allemaal Stockholm Tivoli, maar met onwaarschijnlijk veel variaties) een prachtig sextet, met naast de Zweedse zangeres Anne-Lie Persson, de Drentse zanger Bert Kamping. Nu zingt Bert bij ons natuurlijk de bekendste en leukste bruiloftsmuziek, maar Bert heeft daarnaast een hele carriére als Drents zanger. Bert heeft samen met Anne-Lie op het conservatorium gestudeerd. Hun samenwerking kent een lange geschiedenis, die resulteert in een geweldige samenwerking tijdens de optredens. Als zangkoppel krijgen ze iedere zaal aan het feesten. Dat gebeurde dus ook tijdens de super gezellige bruiloft van Jeroen en Lisanne in Echten. Heel veel jonge mensen constant aan het dansen. Erg leuke bruiloft.

Reacties zijn gesloten.