Stockholm Lounge Unit tijdens bruiloft in Overijssel

Een van de belangrijke meerwaardes van Stockholm Tivoli / Lounge Unit, is dat Marco Kerver graag uitgebreid de tijd neemt om in te schatten wat een aankomend bruidspaar precies verwacht van de muziek tijdens het bruiloftsfeest. Dat doet hij natuurlijk om de klant, het bruidspaar, zo goed mogelijk te bedienen, maar ook omdat het voor de muzikanten die komen spelen leuk is om mee te doen met de band. Veel te vaak komt het voor dat een boekingsbureau meer geld verdient met bepaalde bands uit hun assortiment, waardoor andere argumenten dan persé het bedienen van de klant gaan gelden. Iedere muzikant kent de feestjes waar eigenlijk een andere band beter was geweest. Zware avonden zijn dat. Toen Jan Oene Krist me dan ook belde medio november vorig jaar en vroeg naar Stockholm Lounge Unit voor zijn bruiloft wilden we wel even zeker weten dat hij jazzy achtergrond muziek zocht. Hij had namelijk  ook nog “dans wensen”. Maar in dit geval wist het bruidspaar precies wat ze zochten. Wat een heerlijke avond met inderdaad veel dansen. En wat is het leuk als mensen (stijl) dansen op een heerlijk jazztrio.

Reacties zijn gesloten.