Stockholm Jazztrio in Garnwerd

Stockholm Tivoli bestaat uit de beste muzikanten van Noord Nederland. Dat maakt de band ook zo flexibel en breed inzetbaar. In het party gedeelte kan een klant helemaal kiezen welke combinatie het best past bij zijn of haar evenement. Maar ook qua achtergrondmuziek heeft Stockholm Tivoli een reputatie hoog te houden. Natuurlijk hebben we Stockholm Lounge Unit in ons assortiment. Voor veel recepties is dat het beste wat je kan krijgen. Smaakvol, stijlvol en flexibel. Sommige klanten kiezen echter liever voor de meer klassieke jazzbezetting van een pianotrio. Piano (liefst natuurlijk een prachtige vleugel), contrabas en slagwerk. Stockholm Tivoli heeft een paar absolute toppers op jazzgebied in haar muzikanten assortiment. Met Jasper Blokzijl, Marco Kerver en Dennis Elderman haalt iedere klant zonder twijfel het beste uit Noord Nederland in huis m.b.t. jazzmuziek. Muzikaal, swingend en creatief, voor een onderscheidend geluid. Kwaliteit loont, daar ben ik van overtuigd.

Reacties zijn gesloten.