Verjaardagsfeest in ’t Feithhuis Groningen

Ja, er wordt veel te weinig gefeest in Nederland. Dat terwijl er aanleidingen genoeg zijn. Prachtige locaties en dito bands. Jaap Leppink heeft het wel begrepen. Hij hoorde van de nieuwe CD van onze leadzangeres Anne-Lie Persson, haar 2-de CD is net klaar, en besloot een feest te geven voor zijn 60-ste verjaardag. Het prachtige Feithhuis afgehuurd, vrienden uitgenodigd. En Anne-Lie met band uitgenodigd om op te treden. Het werd een avond om nooit te vergeten. Logisch ook. Als alles klopt, schrijf je geschiedenis. Jaap en zijn mooie familie zullen deze avond natuurlijk nooit meer vergeten. Al zijn vrienden en familie bij elkaar, die genoten van een concert van Anne-Lie i.h.k.v. haar nieuwe CD. Natuurlijk hebben we daarna iedereen vermoeid met zeer swingende popmuziek. Een onvergetelijk verjaardagsfeest in het Feithhuis Groningen.

Reacties zijn gesloten.