Prachtige avond tijdens opening Hotel&Spa Spoorzicht Loppersum

Sommige optredens hebben een verrassing in zich. Eigenlijk alle optredens, want je weet natuurlijk nooit waar je komt en wat voor publiek je treft. Tijdens mijn kerstvakantie in Zweden werd ik benaderd door Marjan de Vreugt. Ik ken haar als productieleidster bij de musical Tick Tick Boom. Zij vroeg me of Stockholm Tivoli nog vrij was op 17 Januari voor een optreden in Loppersum. Ondanks de drukte van de laatste maanden was die avond gelukkig nog vrij. Er ging wat tijd overheen tot ik gebeld werd door Mieke Nugteren van B & N Events uit Den Haag met het verzoek een trio samen te stellen met zangeres voor de opening van Hotel & Spa Spoorzicht Loppersum. Nu kom ik al lang in Loppersum, want Stedum (waar ik woon) ligt ernaast, maar nog nooit was me opgevallen dat er zo’n prachtige locatie werd gebouwd vlak bij onze eigen uitval basis. Bleek ook dat ze die schitterende plek in record tempo hadden gebouwd. Er was een mooie klik met het management van deze nieuwe wonderschone locatie in onze gemeente. Hopelijk kunnen we in de toekomst een mooie samenwerking opbouwen. Zo’n mooie locatie en de kwaliteit van Stockholm Tivoli, daar kunnen ze in het westen in de meeste gevallen nog een puntje aan zuigen. Gelukkig zijn wij daar als Stockholm Tivoli gewoon te boeken. Voor de exclusieve sfeer van Hotel & Spa Spoorzicht Loppersum moet de tocht naar het prachtige “Hogeland” worden ondernomen.

1 Reactie op Prachtige avond tijdens opening Hotel&Spa Spoorzicht Loppersum

  1. Mieke Nugteren schreef:

    Dank voor je leuke review over deze avond. Jullie zijn een uitstekend orkest. Met dank voor jullie optreden.