Nieuwjaarsreceptie Rotary Club Oranjewoud

Afgelopen september speelden we met het sextet van Stockholm Tivoli voor het eerst in het schitterende Kwartier Noord in Katlijk. Ik wist al dat ze daar een strikt “bandjes” beleid voeren. Ze hebben een eigen lijst van bandjes die ze sterk aanbevelen bij potentiële klanten. Na dat optreden zocht Paul van Koppen contact met me over samenwerking. Erg leuk natuurlijk, want afgezien van de mogelijke optredens die we daar aan over houden was het ook een compliment voor het optreden met het sextet. Via Paul van Koppen kwamen we in contact met Sjeard Elzinga van Rotary Club Oranjewoud. Zij wilden hun nieuwjaarsreceptie bij Kwartier Noord organiseren en kregen dus een “sterke aanbeveling” van Paul voor Stockholm Tivoli. Een Rotary Club kent vaak een heel diverse leeftijdsopbouw, dat is dus iets om rekening mee te houden. We moeten natuurlijk muzikaal voor ieder wat wils leveren. Volgens mij is dat gelukt die avond. We begonnen met jazzmuziek tijdens binnenkomst en hebben de avond steeds verder opgebouwd tot een gezellig dansfeest. Leonie Kuizenga viel fantastisch in voor Anne-Lie. Anne-Lie wilde deze avond vrijhouden i.v.m. haar CD presentatie van de dag erna. Mooie nieuwjaarsreceptie met de Rotary Club in Kwartier Noord.

Reacties zijn gesloten.